Eladó pompaautó

Egy szebb napokat megélt FIAT 130 Pilato típusú pompaautóról volna szó.

Az autó az 1970-es évek elején készült. Én Tiszafüreden vásároltam egy temetkezéssel foglalkozó úrtól aki a szüleitől vette át a vállalkozást és tudomása szerint a szülei egy kiskunfélegyházi temetkezést átvéve jutottak hozzá, több mint huszonöt évig használták és ő is még öt évet, majd kb. négy éve nem használják, csak ide-oda álltak vele.

Utolsó helyén másfél évet állt. Eljött az ideje, hogy eldőljön a további sorsa, hogy az enyészeté lesz, vagy még sokáig fog a dísze lenni a gyász szertartásoknak. Tudom, hogy szubjektív dolog a szépség megítélése, szerintem ez a tárgy a maga helyén sokkal szebb mint egy mostani szürke elektromos golfautó. Remélem valaki olyan is meglátja a benne rejlő potenciált, aki anyagilag is megengedheti magának, hogy egy ilyen unikornist rendbe hozzon.


Technikailag 3200 ccm V6 , 3 fokozatú automata váltó, független kerékfelfüggesztés elől – hátul, a motor indul, sajnos okmányai nincsenek, nem volt forgalomba helyezve.

Az autó Kerepes – Szilasligeten megtekinthető, nevem: Kecskés Gábor Ferenc , címem: 2145 Kerepes, Ady Endre utca 78. , email: kecskesgabor1000@gmail.com , telefonszámom: 06 30 226 3614 , irányára: 580.000.- Forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .