Beázik? Kit érdekel!

A fenntartó Kelet-Pesti Tankerületi Központ a problémák megoldása elől pénzhiányra hivatkozva elzárkózik.

Esetleg ha adományt lehetne szerezni – tette hozzá a tankerületi vezető – ha találnánk valami adományozó szervezetet, az megoldást jelenthetne. 

Lakóhelyünk képviselője Kovács Róbert rövidre zárva a dolgot, megjelölte kinek lenne dolga a segítség

Nekem egyből eszembe jutott egy ilyen szervezet, úgy hívják őket, hogy magyar állam. Vagy ha jobban tetszik Orbán-kormány, illetve annak oktatással foglalkozó részlege. Ők azok akik tíz évvel ezelőtt elvették a kőbányai iskolákat a Kőbányai Önkormányzattól azzal az ígérettel, hogy ők majd milyen csodálatos oktatást fognak csinálni.

Az eredményt látjuk: ma Magyarországon az oktatásnak nemhogy önálló minisztériumi képviselete nincsen, hanem a terület a Belügyminisztérium fennhatósága alá került, kis túlzással “alosztályként”, hátsó lépcső, félemelet, az irattár mögött jobbra. Ennek a szervezetnek, a magyar államnak lenne feladata a magyar oktatás normális, XXI. századi és európai színvonalú működtetése amihez hozzátartozik a Kertvárosi Általános Iskola tetőszerkezetének és tönkrement falainak a kijavítása.

Címlapfotó: APEV Média MR3.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .