Újra kergethetik a bőrt a „kistéren”

Arold Péter

Persze most a koronavírus miatti kijárási korlátozások ezt nem engedélyezik még, de semmi sem tart örökké. Csak a szerelem.

A fotó láttán régi emlékek jönnek elő bennem, és egy beszélgetés. A régi emlékek 40 évesek a beszélgetés 4. Bizony rengeteget rúgtuk a bőrt a Dombhát utcai „kistéren”, mondhatni korosztályonként kijött kér focicsapat is és mindenki tudta ki kivel van.

A beszélgetés ami négy éve zajlott le én köztem és volt képviselőnk között, szintén a „kistérről” szólt és annak kihasználatlanságáról. Akkoriban szó volt –  és sajnos az is maradt – arról, hogy szabadtéri „edzőtermet” varázsol oda a sportot szerető önkormányzatunk, de az,  a környékbéli lakók állítólagos ellenállásába ütközött, hiszen a zsivaj zavarná mindennapi pihenésüket. Főleg délutánonként. Kapukat a pályára? Hát arról még annyira sem lehet szó. Mert ugye a lakók nyugalma.

Hát akkor most tessék. Az önkormányzat összetétele, vagy a környékbéli lakók véleménye változott?

Azért egy háló jó lenne rá, mert időnként a pálya melletti játszótér kerítése bánja a nekicsapódó lasztit. És ugye most akkor a végére a szokásos intelem.

Védjük, óvjuk közös értékeinket!

Fotó: kobanya-kertvaros.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .