Ha még nem láttad, most megnézheted

Arold Péter Hírek X. kerület

Működő üzemcsarnok mellett építi tovább Budapesten a Continental gyárát a Weinberg.

Egy kis betekintést enged a Magyar Építők portálja (érdemes rákattintani)  a túloldalon történő Continentál fejlesztésekről. Ez az a vállalkozás, amelyik megdobta 100 millával  kertvárosunkat, hogy fejlesszenek egy kicsit.

Miközben az első ütemben az F1-es jelzésű épületben már a beüzemelés első lépésein is túl vannak, az ahhoz szervesen kapcsolódó F2-es és F3-as létesítményen javában zajlik a szerkezetépítés. Az új létesítmények ugyanúgy gyártási funkciót látnak majd el, ugyanolyan technológiával épülnek, mint nyáron elkészült társuk, illetve kialakításuk is azonos. A beruházás II. üteme során azonban a Weinberg a korábbihoz képest kétszer annyi, összesen 3600 ezer négyzetméternyi gyártóterületet ad majd át a Continentalnak.

A munkálatok már látványosan haladnak, októberben a tartóoszlopok impozáns váza uralja az építési területet. Mivel a most zajló építkezésben bonyolult műszaki tulajdonságokkal rendelkező létesítmény átadásáról van szó ugyanúgy, mint a már elkészült I. ütem F1-es épületénél, itt is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a komplett gépészeti-technológiai-elektromos megfelelően kapcsolódjon a gyár többi részének összetett rendszereihez.

Úgy kell professzionális munkát végezni, hogy fontos munkákat csak egy oldalról lehet elvégezni: ezt többek között nagyobb hatótávolságú munkagépek bevetésével oldják meg a cég szakemberei.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .