Paripa, fegyver….

Arold Péter Kőbánya-Kertváros

Önök kérték, mi teljesítjük. Bárcsak minden évben lennének választások…Legyek őszinte? Jó. Én már csak röhögök. Összeraktam  Kőbánya-Kertváros-i csoportunkból két gondolatot. Közük van egymáshoz.  

Szülők és iskolások kérték, hogy hozzuk használható állapotba a Bársonyvirág játszótér és a volt Vasvirág kerítése közti átjárót. Most volt rá lehetőség (paripa, fegyver), hogy megoldjuk. Máshol elbontott járólapokat felhasználva, gyakorlatilag ingyen lett lerakva a járda, a karbantartók most tudták elvégezni a munkát. Még jókor, az esős idő beállta előtt. Köszönet a Vagyonkezelő és a Kőkert munkatársainak! Kőbányán minden újra hasznosítható építőanyagot, járólapot, aszfalt zúzalékot beépítünk, felhasználunk anyagi, környezetvédelmi és anyagtakarékossági megfontolásból.

 

Agócs Zsolt


Másik oldal

Nemrég jöttem el a Bársonyvirág játszótér mellett, ahol nagy a sürgés-forgás, mivel a játszótér és a volt Vasvirág közötti szűk útra járdalapokat fektetnek!
A járólapok valahol már szolgáltak – csak nem az Újhegyen?!? – mivel elég viseletesek. Bizonyára a régi nóta: oda jó lesz az is! Lásd a fotókat.

 

Dr. Som László


Kövezzetek meg. Én akkor most hülye vagyok és nem értek semmit? A döntést rátok bízom…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .