Kábszerfogás a Biharin

A kőbányai nyomozók 16 személyt állítottak elő a kerületi kapitányságra, 8 férfit és 2 nőt őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki, valamint 2 személy ellen körözést adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. október 2-án megjelentek egy Bihari utcai társasháznál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az épületben, illetve annak környezetében többen új pszichoaktív anyagokat – varázsdohányt, biofüvet, kristályt – árulnak.

A rendőrök az akció során 16 személyt állítottak elő bűncselekmény gyanúja miatt. A nyomozók Cegléden, Vácegresen, valamint Budapest X. és XI. kerületében is kutatást tartottak, ahol 4,9 gramm új pszichoaktív anyagot, 167 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve növényi törmelékkel töltött cigarettát és közel 300 ezer forintot találtak, valamint különféle elektronikai cikkeket – mobiltelefonokat, televíziókat, laptopokat – zálogjegyeket és arany ékszereket foglaltak le.

A nyomozók 10 személyt – 8 férfit és 2 nőt – új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgattak ki, illetve körözést adtak ki a 29 éves B. Csaba és a 28 éves I. Zsolt ellen. A tíz kereskedőt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – közölte a police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .