Hírek, Közélet

Tisztelt Kertvárosi Közösség!

Ha érdekes volt, oszd meg az idővonaladon!

Tisztelt Kertvárosi Közösség!

Már korábban felmerült a kőbányai 12. sz. választókörzet lakói részéről egy jelölti vita lehetősége, szükségessége. A napokban vált véglegessé az aspiránsok listája, rajtam, mint közös ellenzéki jelöltön kívül ők hárman fognak megmérettetni.

Agócs Zsolt – Fidesz

Geráné Mészáros Zsuzsanna – LMP

Vajda Sándor Csabáné – Jobbik

A mai napon sajnálattal értesültem róla, hogy Agócs Zsolt fideszes jelölt kategorikusan elzárkózik ettől a vitától, helyette a választópolgárok postaládáját kívánja megcélozni valami szép színes és drága nyomdatermékkel.

Az előtt pedig értetlenül állok, hogy még személyes tájékoztatót sem kíván tartani a Kőbánya-Kertvárosban, az ott élők részére. Ha olvassa ezeket a sorokat, kérem gondolja át ezt. Ha esetleges jelenlétem zavarná, akkor ígérem, hogy az általa szervezett eseményen – ha ezt kéri – nem fogok részt venni.

Mindenesetre már felvettem a kapcsolatot a másik két jelölttel, Geráné Mészáros Zsuzsannával, és Vajda Sándor Csabánéval. Amennyiben részükről pozitív visszajelzés érkezik és három fővel is érdekes lehet egy jelölti vita, akkor meg fogjuk szervezni azt.

Amennyiben ők is elzárkóznak ettől, akkor nem marad más választásom, mint eddig: személyesen felkeresni a választópolgárokat, tájékoztatni őket terveimről, beszélgetni velük. Ahogy ezt teszem folyamatosan, harmadik hete.

Kovács Róbert képviselő-jelölt

Érdekel minket a Te véleményed is!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..