Tisztelt Kertvárosi Közösség!

Tisztelt Kertvárosi Közösség!

Már korábban felmerült a kőbányai 12. sz. választókörzet lakói részéről egy jelölti vita lehetősége, szükségessége. A napokban vált véglegessé az aspiránsok listája, rajtam, mint közös ellenzéki jelöltön kívül ők hárman fognak megmérettetni.

Agócs Zsolt – Fidesz

Geráné Mészáros Zsuzsanna – LMP

Vajda Sándor Csabáné – Jobbik

A mai napon sajnálattal értesültem róla, hogy Agócs Zsolt fideszes jelölt kategorikusan elzárkózik ettől a vitától, helyette a választópolgárok postaládáját kívánja megcélozni valami szép színes és drága nyomdatermékkel.

Az előtt pedig értetlenül állok, hogy még személyes tájékoztatót sem kíván tartani a Kőbánya-Kertvárosban, az ott élők részére. Ha olvassa ezeket a sorokat, kérem gondolja át ezt. Ha esetleges jelenlétem zavarná, akkor ígérem, hogy az általa szervezett eseményen – ha ezt kéri – nem fogok részt venni.

Mindenesetre már felvettem a kapcsolatot a másik két jelölttel, Geráné Mészáros Zsuzsannával, és Vajda Sándor Csabánéval. Amennyiben részükről pozitív visszajelzés érkezik és három fővel is érdekes lehet egy jelölti vita, akkor meg fogjuk szervezni azt.

Amennyiben ők is elzárkóznak ettől, akkor nem marad más választásom, mint eddig: személyesen felkeresni a választópolgárokat, tájékoztatni őket terveimről, beszélgetni velük. Ahogy ezt teszem folyamatosan, harmadik hete.

Kovács Róbert képviselő-jelölt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .