„Kőbányán születtem, itt is nőttem fel”

Arold Péter Választások Magyarország

Bemutatjuk Agócs Zsolt önkormányzati-képviselőjelöltet aki a Fidesz -KDNP színeiben indul ismét a 12-es vk. képviseletéért

„Kőbányán születtem, itt is nőttem fel”,
vannak jobb helyek, de nekem ez a mindenem,
hogy kőbánya díszpolgárát, Deák Bill Gyula barátomat részben idézzem.

Hatvanhárom éve születtem egy munkás család harmadik gyermekeként, Kőbánya-Kertvárosban, ahol azóta is élek a családommal.
Harminchét éve vagyok házas, két nagy fiunk rég kirepült a családi fészekből, megnősültek, és három unokával gyarapították, örvendeztették meg családunkat.

Huszonnyolc éve vállalkozó, egy nemzetközi kereskedelmi kft tulajdonosa vagyok, emellett őstermelőként gazdálkodom egy két évtizede megörökölt kis gazdaságban. Lelkes zenerajongó és műkedvelő zenész vagyok, amatőr zenekarommal gyakran fellépünk rendezvényeken.

Tizenharmadik éve a Kőbányai Önkormányzat képviselő testületének tagja, 2010-2014 között a Gazdasági biztottság, és 2014-től a Kerületfejlesztési és környezetvédelmi bizottság elnökeként dolgozom. Az eddig elért eredményeket felsorolni is nehéz, volt és van is mit ledolgozni a lemaradásból, egy eladósodott lepusztulófélben lévő kerületből közel egy évtizede lépésről lépésre élhető, saját költségvetéséből gazdálkodó, folyamatosan gyarapodó városrész született. Ez mindnyájunk érdeme, a közös munkánk eredménye, méltán büszkék lehetünk rá. Kőbánya velünk fejlődik. Számíthatunk egymásra, mi továbbra is számítunk Önökre. Kérem, október 13-án menjünk el szavazni a FIDESZ-KDNP jelöltjeire, D. Kovács Róbert Antal polgármester-jelöltre, és személyemre, a 12.sz választókerület képviselő-jelöltjére, Agócs Zsoltra.
EREDMÉNYES MÚLT, BIZTOS JÖVŐ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .