Reptéri problémák

Törölt járatok, máshova szállított vagy éppen a reptéri váróban felejtett utasok – nagy káoszt okozott, hogy a Liszt Ferenc repülőteret szerda este két órára teljesen le kellett zárni. – írta az index.hu

 



Komoly fennakadásokat hozott a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér lezárásam mivel reptér két futópályája közül ugyanis az egyiket sem lehetett használni: az 1-es pályát tavaly újították fel, mégis meghibásodott, a 2-es felújítását egy hete be kellett volna fejezni, de még tart a munka.

A felújítás nem csak a pálya betonburkolatáról szólt, hanem a régi fénytechnikai rendszerek nagy részét – a kábeleket, az elektromos aknákat és lámpákat – is cserélték.

Májusban éppen kétszer annyi eső hullott a repülőtérre, mint egy átlagos év ötödik hónapjában, az építők sokszor a pályára sem tudtak kimenni a szakadó esőtől

mondta két hete Eiszrich László, a Budapest Airport Műszaki Központjának igazgatója a reptér oldalán megjelent közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .