Beismerő vallomást tett az elkövető

Arold Péter

H. István,  Makai Viktória ultra-marotonista futónő támadója mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett,   az elkövetőt a rendőrség szexuális erőszakkal gyanúsítja.

István elmondása maga sem tudja, hogy miért cselekedett így.  tettét mélyen megbánta.  A sértett és a gyanúsított ismerte egymást, többször is találkoztak a férfi munkahelyénél, hiszen Kőbánya-Kertvárosban található  akvarisztikai szaküzletben dolgozott a férfi és Viktória is a környéken lakott. A férfi egy céges összejövetel után indult hazafelé, kollégái egyike felajánlotta, hogy hazaviszi, hiszen mint kiderült, jelentősebb mennyiségű alkoholt fogyasztott, de a férfi nem fogadta el és kerékpárjára szállva elindult nem messze lévő otthonába, ahol élettársával, testvérével és közös gyermekükkel éltek normális körülmények között.

H. István a Jászberényi út külső szakaszán futott össze  Viktóriával aki a napi edzését tartotta. Férje nem volt vele, ő információim szerint egy barátjával más felé futott.

A helyzet itt fordult tragikussá. A történéseket nem akarom részletezni, az a borsonline.hu-ból  már ismert, de a futónő pszichikai felkészültségének köszönhetően szerencsére nem történt meg az erőszak.  Viktóriát, a közben a helyszínre érkező férje mentette meg. A támadó elmenekült, a rendőrség a hátrahagyott iratai alapján találta meg otthonában.

Istvánt szexuális erőszakkal gyanúsítják, tettéért akár nyolc évet is kaphat. Nem iszik, csendes, normális életet élt, munkahelyén megbecsülték, évek óta ott dolgozott. Ügyvédje elmondása szerint  a kóros ittasság esete merülhet fel eben az esetben, mely  pszichotikus, az elmebetegséghez hasonló állapotot idézhet elő. Ha ez bizonyítást nyer, Istvánt felmenthetik. Az ügyvéd és a vádlott most erre a vizsgálatra vár.


Hirdetés

Esküvői fotó, videó professzionális eszközökkel
Esküvői fotó, videó készítése professzionális eszközökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .