Hát így kell ezt csinálnyie?

Arold Péter követése

Mondhatnám ökörség, de nem mondom. Nem, mert nem értem. És azt sem értem, hogy az Újhegyi lakótelep is. Hogy mi? Miért 14-es és miért nem 9-es? Miért Rákosmente atyáskodik felettünk a parlamentben és miért nem Kőbánya? De. Tudom miért. Mert valaki azt mondta, ez így logikus, ezért így helyes. Szerintetek? Valamit tenni ellene, esetleg civil szerveződés keretén belül? No persze nem kérnék ehhez Gyuri bá segítségét, mert még a végén nekünk is jaj lenne.

Itt most nem azt mondom, hogy mennyivel jobb lett volna, ha Sanyi bácsira szavazhatunk és nem Móni nénire, de azért az mégis csak furcsa, hogy az a kurva vasúti megálló, ha lesz, az Akadémia Újtelepre fog kerülni, míg a hulladékfeldolgozó ide. Folytassam? Mert aki a baloldalra akart volna szavazni itt, az nem tehette volna meg egy erős emberre (Burány Sándor, csak egy esélytelenebbre. Ezt hívják választási csalásnak kedves barátaim. Mert ha Újhegy és Kőbánya Burányra szavaz, Dunai Mónika nem kapja meg a megfelelő szavazatot. És az ottani ellenzék nyer. Ennyi kedves barátaim. És mi csak ülünk a seggünkön!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .