Lehet, hogy mi hibázunk?

Arold Péter


Ugye itt a kérdés. Kinek kell odafigyeléssel kezelni a környezete – saját kertje utca frontja – rendben tartására. A válasz egyszerű. A tulajnak. De mi a kérdés a magasra nőtt fákkal? Ami a kerten belül lett ültetve. Fenyő, tuja, akác – az nő magától is. Gondolom ezt is a tulajnak. No de mi van akkor, ha a fa, már zavarja a felső vezetékeket és akár elektromos problémát is okozhat. Hangsúlyozom, a kerten belül.

Szóval. Egy biztos. Normális ember nem ültet égig érő fát az ablaka elé, vagy ha ültet, eszébe sem jut, hogy az mekkorára nőhet. Na de mi is ültettünk – édesanyám, apám – 40 évvel ez előtt fenyőt és a fél telep ezt tette. Eljött az idő, amikor kiderült, útban lesz. Természetes, hogy az ELMŰ a biztonságos üzemeltetés érdekében lépéseket tesz. (Meg kell jegyeznem, a telep „újravillamosításánál” jobb helye lett volna a földben )

Ritkítja, gallyazza, nyesi.

Aztán ez lett belőle.

De nem mindenki ültetett fákat a vezetékek közelébe. Néha azok ott voltak, vagy vannak. Hát azzal sem bántak kesztyűsebb kézzel.

Ezek után egy dologra vagyok kíváncsi. Ha már valamit meg kell tenni, azt a melléket képek módján kell?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .