Kedves Olvasóink!

Oldalunk Facebook oldalán folyó információk alapján, a következő levelet írtam Kőbánya Polgármesterének, annak érdekében, hogy a gallyazást végző cég pályáztatott-e, illetve az önkormányzat figyelemmel kísérte a kivitelező cég munkáját abban az esetben, ha az, az ELMŰ részéről történt.


A levél szövegezése:

Tisztelt Polgármester úr!

Mint a kobanya-kertvaros.hu oldal szerkesztője kérem a következő információk közlését, hivatkozva a 2012. évi LXIII. törvény – a közadatok újrahasznosításáról szóló törvényre, az alábbi cég megbízásával kapcsolatban.

Cégnév:

https://www.ceginfo.hu/ceg-adatlap/farkasfa-es-fiai-kft-0509023334.html

 

A fent jelzett cég Kőbánya Kertváros területén ágmetszési munkálatokat végzett, valószínűsíthetően az ELMU megbízásából. A munkálatok mind szakmai, mind közlekedés biztonsági szempontok alapján kifogásolható. A szakmaiság, a fák koronázatának részben  nem szakszerű eltávolítása, a közlekedésbiztonsági szempont az út mellé elhelyezett nyesedékek tárolása.

Továbbá

  • ki a kötelezett a levágott gallyak elszállítására?
  • az önkormányzat ellenőrzi-e a munka kivitelezését?
  • ha ellenőrizte, azt megfelelőnek találja-e?
  • tudható-e, hogy a megbízásra az ELMÜ, vagy a a Kőbánya Önkormányzata írt –e ki pályázatot, illetve az kötelező volt-e?
  • amennyibe volt, a kivitelezésnek mennyibe került?

 

Válaszukat várva, üdvözlettel,

 

Arold Péter

06 20 456 8680

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .