Lépni kell


Arold Péter

2017 03. 14-én telefonon személyesen kerestem meg Agócs Zsolt képviselőnket, a műfüves pálya kérdésében. Válaszában ígéretet kaptam arra, hogy 16-én a kulcs a kisboltban lesz Julikánál (Nádas Bt) és lehetőség nyílik a délutáni használatra is. Nem történt meg. A pálya továbbra is zárva.

Az objektum 2015-ben lett átadva, mind az iskola, mind a közösség javára. Volt zene, műsor, tánc. Arról is döntöttek, hogy a használata egyenlőre díjmentes lesz. 2016-ban, ha csak szakaszosan is, de használható volt a pálya, volt felügyelet és este is lehetett használni.

Nyilvánvaló, hogy üzemeltetése, és karbantartása pénzbe kerül, de erre én úgy gondolom, hogy az önkormányzatnak ép elég ideje volt arra, hogy leszervezze.

Újra itt a nyár, a pálya csal az iskola számára nyitott, 16:00 óráig. Utána bezár a bazár. Emberek vagyunk, ezért gondolkodunk, aztán sejtéseink lesznek és keressük az összefüggéseket, majd elkezdünk elméleteket gyártani, ami nem jó.

Válasz továbbra sincs, ami még egyértelműbbé teszi, hogy mi nem létezünk. Az önkormányzat számára a Városszéli telep nem létezik. Országgyűlési képviselőnk az erdőn túl képviselősödik és az itt élő 2500 ember, számára nem sok vizet zavar.

Önkormányzati képviselőnk egyedül nem jut semmire. Azt már nem is feltételezem, hogy nem is akar. Több beszélgetést folytattam vele személyesen, nem a viselkedése és ismeretségünk keltezése nem erre utal. Talán kevés a támogatás. Ezért felhívom a kedves olvasóim figyelmét, hogy március 19-én vasárnap, a focizni vágyók jelenjenek meg a pálya mellet. Viszek kamerát, fényképezőgépet. Legyünk ott, mutassuk meg, hogy amit kérünk szinte semmi. Egy kulcs.

Tehát aki kedvet érez arra, hogy mutassuk meg magunkat vasárnap 11 órára várom a pálya mellett. Remélem az eső nem mossa el. Kérlek jelezzétek vissza esetleges részvételeteket az idaroldpeter@gmail.com Email címemre.

2 hozzászólás

  1. Sziasztok!
    Ajánlom figyelmetekbe a pálya létrehozását elindító előterjesztést:
    http://www.kobanya.hu/docs/kobanya/hu/news/178651.pdf?v=8369e74e2c19adaef39e11548b9e7129
    Anno felhívtam képviselőnket, kifogásoltam a tervezetet:
    Régi dühöngő több sportágat (foci mellett kézilabda, kosárlabda) befogadó, közterületen álló szabad pálya volt, ami kreatív felhasználásnak is teret engedett. Ovisokkal lehetett görkorizni, bringázni tanulni, rendezvények idején védett játszóterületet biztosított a kicsiknek. Hajdani szociális telepen máig élő alacsony jövedelmű családokat nem diszkriminálta, női sportnak is lehetőséget biztosított.
    Tiltakoztam az egysíkú, kizárólag futballra tervezett ráadásul fizetős lakossági használat ellen. Kértem gondolják újra az egészet, ha nem tudják biztosítani a korábbi széleskörű ingyenes lakossági használatot, akkor NEM KÉRJÜK az új pályát!
    Egy ideig működött a dolog…
    Halma Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .