Lesz „megint kuli”?

Kovács Róbert

A Kertvárosban régi és megalapozott igény, hogy legyen egy közösségi ház, közösségi klub a telepen.

Kőbányán sok helyen működik ilyen de a kertvárosiak részére a földrajzi távolság miatt ezek nem jelenthettek alternatívát.Sajnos a városszéli telepen nincs olyan önálló önkormányzati épület, ami alkalmas lenne erre a célra.

Most viszont a legutóbbi egyeztetések eredményeként felmerült a lehetőség, hogy a Hárslevelű utcai idősek klubja rendelkezésre állhatna.

Az épület alacsony kihasználtságú, bőven van idősáv más célú rendezvényekre is.

Természetesen ez az ötlet – sok más hasonló közösségi kezdeményezéssel együtt – sajnos csak a járványhelyzet és a korlátozások megszűnése után ölt majd testet, de a programokkal, eseményekkel kapcsolatos „ötletbörzét” máris szeretnénk elkezdeni.

Anélkül, hogy befolyásolnám a érintetteket, a kezdeményezésben aktívan részt venni vágyó embereket, én elsősorban gyermekes programokra gondolok, de nyitott a lehetőség sok mindenre.

Érdeklődéssel várjuk a közösség elképzeléseit, programjavaslatait: a szervezés legelején vagyunk, rajtunk múlik, hogy milyen tartalommal tudjuk majd megtölteni ezt a régóta várt lehetőséget illetve kezdeményezést.

Még több hír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .