Agócs Zsolt

Búcsúzik Agócs Zsolt volt önkormányzati képviselő

Ha érdekes volt, oszd meg az idővonaladon!

Tisztelt Lakótársaim, Barátaim, Szeretteim, Ismerőseim, Támogatóim!
Tizenhárom év szolgálat után, tiszteletben tartva a választói akaratot, nem mondom, hogy boldogan, de tudomásul vettem, hogy ebben a versenyben alul maradtam. A győzteseknek, D.Kovács Róbert Antal polgármester úrnak, “talpon maradt” képviselő-társaimnak, az új képviselőknek és a körzet nyertesének, Kovács Róbert úrnak gratulálok, további sok sikert kívánok (eddig volt a kampány, az igazi munka csak ezután kezdődik!).
Ezennel hálásan szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott, bízott bennem, segített a munkámban, kitartott mellettem, hogy eredményes éveket tudhatunk magunk mögött. Összeszámolni is nehéz lenne mi mindent értünk el közösen. Ezzel a kapcsolatunk nem szakad meg, csak a körülmények változnak.
Életem egy korszaka lezárult, szerencsére temérdek munka, lehetőség, feladat, terv megvalósítása vár rám, népes családom számít a segítségemre, az élet megy tovább, nem kenyerem a kétségbeesés.
Még egyszer köszönöm mindenkinek az együttműködését.
Barátsággal.
Agócs Zsolt

Érdekel minket a Te véleményed is!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..