Most miért nem Akkor miért igen? Mi a különbség?

Arold Péter

Az augusztus 20-i légi parádé előkészületei miatt kedd délután “megnövekedett zajhatásra” lehet számítani Budapest fölött, a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.



A HM azt írta: az augusztus 20-i ünnepi programsorozat részeként jövő kedden délelőtt a Magyar Honvédség csaknem egyórás légi parádé keretében mutatja be rendszeresített és a közeljövőben rendszerbe kerülő légi járműveit a Duna felett.

Ennek előkészítésekén kedden (tartaléknap szerdán) 14 és 15 óra között három katonai helikopter méri fel a légi parádé helyszínét Budapesten a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán, ezért ebben az időszakban “megnövekedett zajhatás várható”, valamint részleges folyamzárra lehet számítani – olvasható a közleményben.

Halkan jegyezném meg, hogy most nem hallok zúgolódást az ott lakóktól a zajterhelés miatt, ellenben az Air Race versenysorozat alkalmával volt morgolódás rendesen. Miért akkor, és most miért nem? Vagy igen csak nem olvasom sehol? Vagy ez egy állami rendezvény és nem Bessenyei Péter ötlete?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .