Közlekedés

Korlátozás az Élessaroknál

Lezárják az Élessaroknál a Fehér út felől a Jászberényi útra visszaforduló jobb oldali sávot augusztus 10-től 13-áig (szombattól keddig).

ELŐREJELZÉS:

Lezárják az Élessaroknál a Fehér út felől a Jászberényi útra visszaforduló bal oldali sávot, valamint a Fehér útnál a Jászberényi út felől a Körösi Csoma útra vezető bal oldali sávot Augusztus 17-től 21-éig (szombattól szerdáig).

 
Lezárják a Körösi Csoma úton a Szent László térnél mindkét irányban a belső sávot augusztus 24-én szombaton.
Szombaton a 3-as villamos nem jár Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között, a 37-es és a 62-es villamos pedig nem közlekedik. A 28A villamos sűrűbben indul. A szintén sűrűbben induló 37A villamossal rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) és az Élessarok között utazhatnak, az Őrház és Élessarok egy vágányon jár. A 62A villamos ugyancsak rövidített útvonalon és sűrítve közlekedik Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között. Pótlóbusszal utazhatnak Kőbánya alsó, vasútállomás és az Örs vezér tere között.

A 85-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik szombattól a Harmat utca és a Terebesi utca között, az Élessarok és a Kőrösi Csoma Sándor utca megállóhelyet nem érinti.

ELŐREJELZÉS:

17-én és 24-én, szombaton a 3-as villamos helyett pótlóbusz jár Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között, illetve a 28A villamos helyett Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető (Kozma utca) között – olvasható a BKK közlekedési híreiben

Érdekel minket a Te véleményed is!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..