Készülj fel, ha arra szeretnél autózni

Tart a Bökényföldi út–Rákosligeti határút útvonal és a Cinkotai út felújítása március 16. 12:00 – augusztus 31. 23:59-ig- Egyirányúsították a Cinkotai utat a Naplás úttól a Rákosligeti határútig, valamint a Bökényföldi út–Rákosligeti határút útvonalat a Cinkotai úttól az Újszász utcáig. Sebességkorlátozásra is számítsanak.

Hirdetés





A tehergépjárművek is a Rákosligeti határút–Bökényföldi út–Veres Péter út útvonalon kerülhetnek az M0-ás autóút felé.

Az érintett BKK-járatok (a 46-os, a 146-os, a 176E, a 276E, a 908-as, a 992-es, a 996-os és a 996A autóbusz) terelt útvonalon közlekednek, több megálló kimarad.
A 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs, az Erdei bekötőút, a Nagytarcsai út, a Vidámvásár utca (Georgina utca), a Cinke utca, az Anilin utca, a Farkashalom utca, a Papír utca és a Bökényföldi út megállót.
A 176E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nebántsvirág utca, a Zsemlékes út, az EGIS Gyógyszergyár, az Injekcióüzem és a Cinkotai autóbuszgarázs megállót.
A 276E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nebántsvirág utca, a Zsemlékes út, az EGIS Gyógyszergyár, az Injekcióüzem és a Cinkotai autóbuszgarázs megállót.

 

A 996-os és a 996A éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Nebántsvirág utca, a Zsemlékes út, az EGIS Gyógyszergyár, az Injekcióüzem és a Cinkotai autóbuszgarázs megállót.
A 908-as éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs, az Erdei bekötőút és a Nagytarcsai út megállót.
A 992-es éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Cinkotai autóbuszgarázs, az Erdei bekötőút, a Nagytarcsai út és a Vidámvásár utca (Georgina utca) megállót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .