Lakossági fórum

A nem régiben történ erőszakos szexuális kényszerítésnek esete kapcsán tart lakossági fórumot Kőbánya-Kertvárosban jövő hét elején a történtekkel kapcsolatban, ahol képviseli magát a polgármesteri hivatal, a rendőrség. A fórum pontos időpontja még nem tudott. Reméljük mielőbb megtudjuk.

„Most értesültem a sajtóból, hogy István, vagy ahogy kollégáitól megtudtam Pityu, mindent bevallott. Nem tudom pontosan, mi az a minden. Számomra áthatják ezt a folyamatot a kérdések, több szempontból is:

A lakókörnyezetünkben is sok a tisztázatlan kérdés, fantázia, értetlenség. Fontosnak tartom, hogy ezeket tisztázzuk – amire tényszerű választ lehet adni – hogy ne legyenek tabuk, vagy túlmisztifikált történetek. Kőbánya-Kertvárosban jövő hét elején lesz egy lakossági fórum a történtekkel kapcsolatban, ahol képviseli magát a polgármesteri hivatal, a rendőrség, a kérdésekre én is szívesen válaszolok, jelen lesz a boltvezető, ahol H. István dolgozott. Remélem, tudunk tervezni, szerepet vállani abban, hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol szívesen élünk.”

Makai Viktória teljes írása

Frissítés

A fórum 20-án lesz délután 6 órától!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .