Döbbenet!

Megverték, szexre kényszerítették az ultramaraton-bajnok Makai Viktóriát

Egy rendőrségi jelentés

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2018. október 14-én éjszaka érkezett bejelentés, hogy egy futónőt Budapesten a X. kerületben a Jászberényi úton ismeretlen személy támadott meg. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként az elkövetőt a bejelentéstől számított másfél órán belül lakcímén elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottat a nyomozóhatóság őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.”

és ami mögötte van. Egy telepen élő kedves lakótársunkat támadták meg és nem sok hiányzott. Szerencsére a férje megmentette.

„Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet A tanulság számomra nem a félelem, hanem a körültekintés, a szervezettség, hogy mindig tudja valaki, hogy hol vagyok, kockázat minimalizálás, a váratlan helyzetben való lehető legtudatosabb jelenlét… A reménység, a bizalom és a hit úgy érzem, csorbát szenvedett bennem, miközben ugyanezen területeken csodát éltem át a helyzet végkimenetele tekintetében. Ezt kell most mélyen rendbe raknom magamban”

 

 

Mindig foglalkoztatott, hogy egy 50 kilós nőnek milyen esélyei vannak, ha megtámadják.
Részben megnyugtató válasz volt…

Közzétette: Makai Viktória – 2018. október 15., hétfő

Nagyon örülünk a szerencsés kimenetelnek és megnézném azt a támadót magamnak. Kívánom, hogy átvészeld a traumát és soha nem történhessen ilyen. Valamikor működött egy polgárőrség a telepen….

A. Péter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .