Kukakérdés


Arold Péter

Nem tudom. Talán titok. Vagy a Csillagkapu áttelepítése miatt csúszik át szerdáról csütörtökre a szemétszállítás. Nekem ugyan teljesen mindegy, hogy melyik nap viszik el a szemetemet, de az nem mindegy, hogy mikor rakom ki. Mert ugye a kutyuliknak így marad még egy napjuk, hogy döntögessék.

A szomszéd Akadémia újtelepen, lomtalanítás van, tehát elképzelhető, hogy átszervezés, területösszevonás lehet a titok nyitja.  Rendben. De ezt nem kellett volna esetleg jelezni? Csak kérdem.

Frissítés

Megtudtuk. Azért nem jöttek szerdán a kukások, mert szerdára nem volt sofőrjük. Ha nem jönnek szerdán, akkor csütörtökön biztos jönnek.  Ezt üzenték. 🙂 De most tényleg! Ez már mi ez?

Frissítés megint

Megbízható forrásból (Sanyi a buszsofőr) kaptuk azt az információt, hogy azért nincsenek kukásautó vezető bácsik, mert elszipkázta őket a BKV, az induló M3-as metró felújítása miatt indított metrópótló buszok vezetésére. Nyilván több fizetésért. Csak arra vigyázzunk, hogy nehogy csak szerdán, vagy csütörtökön közlekedjenek és minden megállónál felvegyék a szemetet is. 🙂




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .