Szemét egy kérdés


Arold Péter

Keresztúri út, Vasló Kft. előtti terület sarka. A terület, ahol az alábbi fotó készült, már nem a Kft. tulajdona, ugyanis szerviz úttá minősítették vissza, így hát a Kft. nem rendelkezik a terület felett, hogy tisztán tudja tartani. Akkor ki a tulaj? Aki többet tud, szóljon.

Fotó: Arold Péter

Természetesen a válasz hamar érkezett önkormányzati képviselőnktől Agócs Zsolt úrtól.

Megint nem leszek népszerű, csak tárgyilagos. A terület a Fővárosé, a karbantartás, fenntartás is az ő dolga (lenne). Egy idő után a KŐKERT kft elszállítja, mert mi mást tehetne (évi 40-45 milliót költünk az illegális szemét elszállítására). De az még nem jogosít fel senkit arra, hogy oda szemeteljen! A szemét nem oda termett, valaki odahordta. Ha drasztikusan meg lehetne bírságolni, talán alább hagyna ez a fajta kulturálatlanság.

Köszönjük a gyors választ, de lenne hozzá egy megjegyzésem, ami a megoldást illeti:

Mi az, hogy meglehetne? Nem lehet? A közterületes mire van? A parkolókat figyelni és bírságolni? Mi lenne, ha csak megkérdeznék a Vasló éjjeli portását, hogy ki és mikor? Esetleg egy kamera az oszlopra? Tovább is van. Mondjam még?!

 

2 hozzászólás

  1. Telefonon azt mondták magánterület(ami nyilván nem így van már egy ideje),nem az ő dolguk.Akkor ezután kinek kellene bejelenteni??
    Nagyon nem vet jó fényt a Vaslóra,illetve ki megy egy szemet kupac melletti zöldségesbe vásárolni?……

    1. Így van! A megoldás egyszerű. Be kell menni a hivatalba, kikérni a tulajdon jogi lapot és a pofájukba vágni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .