Befejeződött a nyomozás

A 37 éves budapesti H. István 2018. október 14-én 23 óra 30 perc körül Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton megtámadott egy futónőt. A férfi a nő után szaladt, majd amikor utolérte hátulról leütötte és a földre nyomta. Az elkövető ezután levette a saját ruháit, eközben a sértett folyamatosan ellenállt és védte magát, ezért a férfi többször megütötte. A futónő férje ekkor ért a helyszínre, majd lerántotta a sértettről az elkövetőt, aki ezután ruháit hátrahagyva elmenekült.

A nyomozók H. Istvánt azonosították és a bejelentéstől számított másfél órán belül lakásán elfogták. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és szexuális erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .