Végítélet. Arold Péter írása

Arold Péter követése

Lehet itt polemizálni azon, hogy voltak e választási csalások, vagy nem, tűntek e el szavazókörzeti eredmények, avagy sem? A Fidesz letarolta az egész országot.
A miértje mindenkinek más és más. Mondják, hogy az ellenzék nem fogott össze, írják, hogy nincs arc, kire bátran lehetne szavazni. Én mást mondok.
Magyarország ma és az elmúlt 3 évben folyamatosan nyomás alatt volt a migrációs kérdésben, rablóhadak döngették a déli kerítéseinket és bevándorlók ezrei akarták országunkat minaretvárosokká alakítani, keresztény papjainkat és nőinket felnyársalni, de minimum megbecsteleníteni.
Szerencsére volt egy saját Szent Györgyünk, aki ezt a fenyegető Sor(o)s csapást egy mestervágással lefejezte, kapunk elől a veszedelmet elűzte.
Mondom szerencsére. Mert ugye ezt az ellent fel is kellett építeni, véres kardját az országban végig hordani és népnemzeti szuverenitásunk miben létét veszélyeztetni látva, hadba hívni segédként a félelmet. Képernyői és pártkatonái segítségével vérzivataros képekkel és videókkal szórták tele az agyakat, sugallva, hogy ha nem lépsz magyar, nem is vagy magyar. De a magyar, magyar akart maradni, legyen a neve Grűn, Kohn, Bereczki, vagy Attila a táltos.
Bevált. A vidéki szavazókerületek előtti aszfalt csík a sok toporgástól puhára olvadt, de a harcosok kitartottak és utolsó leheletükkel is az országot védve, és a félelmüket leküzdve szavaztak a kikiáltott megmentőre.
De lőn másnap. és az ellen eltűnt portáink elől, felszívódott az agyak homályos és jótékony sötétségébe. Szent Györgyünk fegyverét súlyba helyezve tért nyugalomra (nem örök) és már a holnap ellenségein elmélkedve.
Bizony így volt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .