Önkormányzati hírek

Elhunyt Dr. Kaszás Csaba háziorvos

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy augusztus 21-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Kaszás Csaba háziorvos. Alábbi cikkünkben Dr. Kaszás Csabára emlékezünk.

Dr. Kaszás Csaba 1944. január 22-én született Budapesten. 1979-ben szerzett diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1988-ban szakvizsgázott, 1982-óta megszakítás nélkül dolgozott háziorvosként az 1105 Budapest, Gergely u 26. szám alatti háziorvosi rendelőben.

A gyógyítást hivatásának tekintette, a jelleméből fakadó segítőkészségének köszönhetően népszerű orvosként számos körzeten kívüli beteggel rendelkezett, akik közül sokakhoz baráti kapcsolat is fűzte. Évtizedekig volt megbecsült orvosa körzetének és a kerületnek, orvosi tevékenysége során a gyógyítás mellett a megelőzést, a betegek lelki egészségének megőrzését is feladatának tekintette. Empátiája, türelme, odafigyelése természetéből adódott, nyitott személyiségének köszönhetően testi-lelki problémákkal egyaránt bizalommal fordultak hozzá az emberek.

A teljes cikket itt olvashatja

Ha tetszett kérjük oszd meg!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Köszönjük.

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés